Онлайн магазин

01/08/2023

Няма снимка

"ДАРИМЕКС 98“ ЕООД сключи административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ № BG-RRP-3.005-6417-C01 за изпълнение на Проект с наименование "Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия", по Оперативна програма „Национален план за възстановяване и устойчивост“, Приоритетна ос „Интелигентна индустрия“, съфинансирана от Европейския съюз – Next Generation EU. Общата стойност на проекта е: 19 970.00лв., от които 19 970.00лв. безвъзмездно финансиране.

 

Описание на проекта:

Основната цел на проекта на "ДАРИМЕКС 98“ ЕООД е да се повишат продажбите на продукти и услуги чрез инвестиции в ИКТ, като същевременно се активизира маркетинга на компанията в социалните мрежи. Създаването на нов онлайн магазин ще позволи на "ДАРИМЕКС 98“ ЕООД да подобри цялостното управление на бизнеса си, да предлага по-ефективно своята продукция, както и да увеличи пазарния си дял. Маркетингът в социалните мрежи ще помогне на компанията да провежда по-ефективна реклама, да достига до вниманието на по-голям кръг потенциални клиенти, да ги ангажира и да ориентира по-добре своята продуктова гама към тяхното търсене.

 

Изпълнението на проекта включва инвестиции в ИКТ продукти и услуги, а именно чрез:

 

1. Създаване на онлайн магазин, включващ система за управление на съдържание, функционалности за продуктови филтри и свързани продукти, информационна сигурност, многоезичност, чат бот, адаптивен дизайн, собствен домейн, поверителност на личните данни, система за електронни плащания, инструменти за анализ на потребителите, базово SEO;

 

2. Маркетинг в социалните мрежи, включващ стратегия за развитие на маркетинг канали, план-график за публикуване на съдържание, създаване на текстово и визуално съдържание, създаване на рекламни акаунти, кампании, както и техния анализ.

 

 

Цели на проекта:

Основната цел на проекта на "ДАРИМЕКС 98“ ЕООД е да внедри информационни и комуникационни технологии и решения, осигуряващи по-ефективни продажби и маркетинг чрез повишаване на нивото на дигитализация.


 


 

Резултат:

С изпълнението на проекта ще се улесни достъпа на "ДАРИМЕКС 98“ ЕООД до услуги и решения за внедряване на съвременни цифрови технологии, включително за осигуряване на нов канал за продажби и на други маркетингови методи, постигайки базовите нива на цифровизация, като по този начин ще допринесе пряко за постигане на основната цел на процедурата.