ISM Кьолн 2020

06/02/2020

С голямо удоволствие, ние от Даримекс 98, с помощта на ИАНМСП /Изпълнителна Агенция за Насърчаване на Малките и Средни Предприятия/ се включихме в юбилейното изложение в Германия - ISM /Internationale Süßwarenmesse/. Панаирът за закуски и сладкарски изделия в Кьолн е най-големият в света, а тази година беше още по-специална, защото отбеляза 50-тото издание на панаира. 

От 2 до 5 февруари 2020 г. сладкишите и закуските бяха център на внимание за около 37 000 търговски посетители от 148 страни, които присъстваха на ISM. Общо 1774 изложители (плюс 7,5%) от 76 държави (чуждестранен дял 87,5%) взеха участие в 50-ото издание. „В юбилейната си година водещият глобален търговски панаир за сладки изделия и закуски отново събира всички значими пазарни участници от индустрията в международен план да търгуват заедно и по този начин потвърждава своята функция като най-важния бизнес център, двигател за износ и иновационна платформа за сладкарската индустрия. Топ Мениджъри от цял ​​свят се събраха в панаира в Кьолн за четири дни", потвърди Джералд Бьозе, президент и главен изпълнителен директор на Koelnmesse.

Посетителите бяха приятно изненадани от дизайна на щанда и опаковките ни, но най-впечатлени бяха от вкуса на здравословните ни продукти. Защото, когато опитват вафла или шоколад без захар, без фибри хората са малко предубедени...:) Но реакцията им беше нашата най-голяма награда за положените усилия! Когато правиш всичко с любов, няма как да не бъде оценено :)))

Галерия